Nejnovější recenze ze sekce Tepelné zářiče
![Elíz EQH 12 W](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/d5f/d5f05500ecbaac3d328b35a7145084ed--mmf100x100.jpg)
Elíz EQH 12 W
Přidáno: 28. listopadu 2023
(naposledy upraveno 28. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
Produkt OK, ale doručení trvalo týden i když bylo skladem.
![Rohnson R-8013](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/b89/b890deaa8418eccea32312f2128e4e90--mmf100x100.jpg)
Rohnson R-8013
Přidáno: 24. listopadu 2023
(naposledy upraveno 24. listopadu 2023)
Zakoupeno v MALL.CZ
super - koupený už druhý kus - max spokojenost
- Funguje, to je vše.
- Je kovový, navíc z celkem silného plechu, tak vypadá, že vydrží dlouho. Důvod ke koupi byl hlavně ten, že Bravo je česká firma.
- Byl u toho černý kabel, který se mi do koupelny nehodil, navíc příliš dlouhý, tak jsem použil bílý, krátký, z toho, co se porouchal. Lituji pracovníka, který to montuje, je to tak nelogicky poskládané, že se fakt namaká, konstruktér na něj nemyslel.
Zakoupeno k vyhřívání pergoly.
Dobrý vzhled, celkem slušně sálá teplo, dá se lehce přenášet.
![Elíz EQH 150](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/9c6/9c617b97b03d6ae3db18461e1e3e7491--mmf100x100.jpg)
Elíz EQH 150
Přidáno: 15. listopadu 2023
(naposledy upraveno 15. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
Design výrobku je naprosto nedomyšlený s ohledem na obtížnost montáže. Těleso je málo tuhé, takže se při zapínání kroutí.
Rychlé dodání
Ohřívač je funkční - jak dlouho kvalita vydrží ještě nevím
- Tichý
- Rýchlo vyhreje stredne veľkú miestnost
- Ľahká údržba
- Na drahou elektriku
A zima může začít.
Jednoduchý.
Funguje a vypadá pěkně.
příjemné teplo,dobře hřeje,nemá příliš stabilitu
dobrá zkušenost s obdobným zařízením v minulosti
- dobrá cena
- kompaktní velikost
- nízká spotřeba
- dobrá výhřevnost
- nemá piezoelektrické zapalování
- celkem krátká hadice, ale dostačující
- regulátor jde ztuha
- při nastavení na nejnižší výkon oheň plápolá
Krátká tvrdší hadice, nutnost zapalovat zapalovačem, slabé plechy, ale účel plní. Oproti plynovým kamnům na PB třetinová velikost s téměř stejným výkonem. Do garáže ideální
Lehký přístroj. Topí dobře a zadní strana zůstává studená. Ovládání otočným knoflíkem je pohodlné.
- Velmi lehký přístroj s s vysokým tepelným výkonem. Vyhřeje do cca 20 minut dostatečně místnost o cca 12 m2. Výhodou je podstatně menší spotřeba než u teplovzdušných ventilátorů nebo olejových radiátorů.
- Základna by mohla být stabilnější (těžší), moc se nehodí do koupelny, protože jej nelze umístit vedle sprchy či vany, ale můžete si koupelnu nejdříve vyhřát a pak přístroj vypnout,
Doporučuji zejména do menších místností a pro jeho nízkou spotřebu energie.
- příjemné teplo
- NIC
DOPORUČUJI
Ohřev pevných předmětů a osob bez nutnosti přenosu tepla ohřátým vzduchem, jako jsou levná infra topítka je ideální pro venkovní prostředí - pro mne využití altán.
- Stará dobrá a vyzkoušená klasika - podobný výrobek jsem používala již před dvaceti lety. Jsem ráda, že jsem je ještě sehnala.
- Bohužel nikde nebylo uvedeno, že se nejedná o "panel" (kde by člověk předpokládal pevnou konstrukci), ale pouze o tenkou fólii s velmi chabým uchycením k podkladu. Nehledě na velmi krátký kabel přívodu elektřiny, tak že se prostě neobejdete bez prodlužovačky.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »