Nejnovější recenze ze sekce Tepelné zářiče
- V bytě se nepráší
Rozhodně doporučuji.
Dobře a příjemně ohřeje místnost. Jediné mínus vidím v krátkém kabelu, musí být blízko zásuvky.
- Za ty peníze dobrý. Ještě jsme neměl možnost jej dlouhodobě vyzkoušet, ale nahrazuje stejný produkt, který vydržel cca 12 let. takže pokud tam není dodělaný nějaký "kurvítko", tak očekávám stejnou výdrž.
- Ten původní v pohodě vytopí koupelnu.
- Nevýhodu trochu vidím v instalaci na zeď. Je to trochu komplikovanější, ale zas žádná hrůza to není.
- Z dlouhodobého užívání mohu posoudit podle aktuálního přístroje a tam vidím problém v tom plastu, který časem, a způsobeným horkem, křehne.
Jak jsem psal ve výhodách. Za ty peníze je to dobrý produkt. A proto jsem jej koupil znovu.
- Rychlé teplo.
- Krátký kabel, od podstavce jen 127 cm, ne 190 cm jak mi tvrdil prodejce. Přístroj je hodně horký, takže musíte mít prostor u zásuvky. Na noc raději vypínám ze zásuvky, ovladačem nelze vypnout, je v pohotovosti.
Kromě délky kabelu jsem spokojená. Čas ukáže.
Zatím naprostá spokojenost, výkonné moderní topidlo.
Splňuje přesně požadavky pro které bylo pořízeno.
- velice prijemne svetlo
- hreje dle ocekavani
- hodne lehky
- mohl by byt o neco stabilnejsi
Funguje dobře. Přes příkon 400W do koupelny akurát.
pěkný design, výborná účinnost
Dobrá cena
- příjemně vytopí místnost, nízká svítivost, i když je zapnutý déle není místnost přetopená, velmi lehký a snadno přenosný
- po prvním zatopení a následném vychladnutí byl pár dní celkem nepříjemně cítit
Jednoduché ovládání, přijatelná cena.
- super
- Relativne spotreba
- Topi to
- Urvalo se ucho na prenaseni po tydnu pouzivani (plast)
- kvalitní,splnil očekávání
- Rychlé oteplení v místnosti
Cena a výkon produktu je adekvátní v těchto časech.
- Okamžitý plný výkon.
- rychlost dodávky
- Rychle a efektně vytopí koupelnu
- Dva stupně výkonu
- Zpracování nevypadá kvalitně
- Montáž na stěnu zbytečně složitá, kdy se v produktu nacházejí části, které vypadávají.
Ostrý provoz přijde teprve v zimě, ale za ty peníze se zatím tváří slibně.
Mám starší typ tohoto sálavého přímotopu. Krásně vyhřeje místnost (určitě lépe než běžné přímotopy). Doporučuji
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »