Nejnovější recenze ze sekce Tepelné zářiče
Levný a spolehlivý.
Vše funguje jak má. Po zapnutí okamžitě začne hřát. Jednoduché ovládání dálkovým ovladačem.
- jednoduchý
- pro daný účel výkonný
Teplo je cítit do vzdálenosti asi 3 metrů. V blízkosti do 1 metru je teplo velmi intenzivní až nepříjemné, je to stejný pocit jako vystavení se intenzivnímu slunečnímu záření. Ve vzdálenost 3 metrů je teplo cítit už jen slabě. Cítíte teplo, ale zároveň dýcháte chladný vzduch. Zářič vyzařuje intenzivní viditelné červené světlo, pohled do něj je nepříjemný. Zářič je vhodný do menší místnosti nebo do větších prostor při použití na vzdálenost asi 2 metrů.
- Výkon příjemné teplo
- funguje
- Design
- Vše v naprostém pořádku
- zatím o žádné nevím
Spokojenost se zbožím, krátkou dodací lhůtou včetně ceny produktu.
Výrobek doporučuji ostatním.
Opravdu použitelné všude . U nás konkrétně v pergole,kde diky tomu muzeme pobývat po cely rok…
- pěkný design
- možnost programování
- dobrá cena
- sálavý a úsporný
Přímotop je moderní, hlavně úsporný, dobře topí, místnost vyhřeje během chvilky. Trochu byl oříšek s přiděláním závěsu na zeď, který je asi zbytečně mimoúrovňový. Stačilo by vyřešit na zavěšení na dvě skoby. Ale i s tím si kutil poradí. Funguje podle očekávání, hodí se do každé místnosti. Výhodou je programování podle své potřeby, a také možnost provozu na nízký tarif. Je to čisté, bezpracné teplo.
- Po výpadku energie nutno znova nastavit
- Zatím ho zkoušíme a vše vypadá OK!
- Příjemné teplo, hezký design
- Trochu nám vadí, že s námi nekomunikuje česky! Když už umí rusky i polsky!
- okamžitě je funkční
- Topení topí jak má.
Bohužel zapomněli jste nám dodat montážní materiál má přidělání topidla na zeď. Budeme čekat na dodatečné zaslání. Topidlo nemá žádné úchyty k přenášeni, což je dost nepohodlné. Zatím máme má nožičkách. Kořínek
-vzhledem k ceně, má dobrý výkon, doporučuji
- Výborně topí.
- Kvalitní zpracování.
- Hezky vypadá.
- Opravdu rychlý náběh tepla, po chvíli cca 4 min. příjemně vytopeno.
- Nejlevnější z keramických přímotopů s nejdelší trvanlivostí ( při trvalém použití 24h/den vydrží topný článek minimálně celou topnou sezonu - halogeny různých výrobců odcházeli do 2 měsíců)
- spokojenost
Konvektor má hezký design, zapnuto zatím jen na zkoušku - topí, jak má topit
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »