Nejnovější recenze ze sekce Tepelné zářiče
Levná alternativa na 3 roky
- Děsivá montáž, resp. děsivá konstrukce systému uchycení do zdi a naklánění topidla. Na první pohled celý výrobek působí dojmem, že je spíše z Číny a ne z Německa.
Děsivá montáž, resp. děsivá konstrukce systému uchycení do zdi a naklánění topidla. Na první pohled celý výrobek působí dojmem, že je spíše z Číny a ne z Německa. Je pravda, že po připevnění a zapojení, všechny odporové tyče fungovaly. To by ale snad nemělo překvapit.
- Vhodné do pergoly
- Výší spotřeba el. energie
- Kvalitní produkt za super cenu
- poněkud obtížnější montáž
Zboží jsme vybírali na základě hodnocení zákazníků, podle designu i podle ceny. Chtěli jsme menší infrazářič do malé koupelny na chatu a tento naprosto splnil naše očekávání.
Kvalitní zpracování
rychle topí
- Hřeje dobře
- Pěkný design
- Má veškeré prvky bezpečnosti
- Hlavně je mobilní)))
Za mne výrobek je dobrý, okamžitý účinek, kvalitní zpracování, beru si ho sebou kamkoli
- hřeje ve 3 stupních
- levné/bídné dílenské zpracování
- špatně navržená konzole pro uchycení na zeď
- nelze zavěsit
Zakoupil jsem výrobek do koupelny. Topidlo hřeje ve třech stupních a jeho výkon je odpovídající očekávání. Co z něj však dělá takřka nepoužitelné zboží je konzole pro uchycení na zeď. Pracovní postup vyžaduje její částečnou demontáž a nelze ji zcela oddělit od tělesa. Při manipulaci vám na kabelu těleso visí. Sám to tedy nezvládne bohužel ani kouzelník. Dva páry rukou nejsou také spása, protože jakmile konzoli přišroubujete ke zdi, tak se již nedostanete ke šroubům, které drží těleso samotné (jsou totiž u zdi zevnitř). Takže buď to máte složené na zemi, nebo rozložené u zdi. Píši recenzi a stále nevím jak těleso uchytím ke zdi. NEKUPUJTE TO!
- Špatně čitelný display
Dobré zpracování výrobku.
splnil veškeré požadavky jsem spokojen
- Praktický do kúpelne, teplo sála okamžite
- Rúčka na prenášanie
Prevedenie nie je úplne najkvalitnejšie (lacnejší plast), ale za tú cenu je to úplne OK
Měl jsem obavy z technologie infrazářiče, ale je to super! Výkon je při použití v panelákové koupelně až moc, 1500W by stačilo. Tento rychle vyhřeje celý obyvák. Topný žebřík v koupelně už nezapneme.
- Poměr spotřeby a výkonu
Splňuje inzerované vlastnosti.
- Možnost nastavení teploty
- Dálkové ovládání
- Rychlé teplo
- Okamžitá výhřevnost.
- Naprosto bezhlučný chod.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »