Nejnovější recenze ze sekce Tepelné zářiče
Prozatím splňuje zářič veškerá očekávání. Vzhledem k dostupnosti náhradní trubice očekávám dlouhou životnost přístroje.
Dobrá cena
- Funguje dobře
- dobře umístitelný,přenosný
- brzy hřeje
- na stěně se naklání do leva,musela jsem vymyslet uchycení a přivrtat,povedlo se a slouží
- výrobek dodán i se stojanem jako sestava
- relativně krátká přívodní šňůra
- Opravdu hřeje
- splnil svůj účel dle očekávání
- krásně hřeje
- rychlý pocit tepla
- velká poruchovost, prasklé trubice nelze vyměnit
- Velmi obtížné připevnění na stěnu . Malý plíšek se třemi otvůrky pro připevňovací vruty neunese " páku " celého zářiče. Koupil jsem 2ks. Při montáži druhého zářiče jsem posunul levou dolní dírku o cca 20st nahoru. A i tak měl zářič tendenci levým koncem klesat. U obou těles jsem musel dát na levý konec podepření . A ještě kde je německá důkladnost ? Samořezné šrouby pro připevnění jsou cca 12 až 15mm delší než tenoučké , útlé hmoždinky. Vyvrtal jsem díry - nic zlého netuše - dle délky hmoždinek . Překvapeni přišlo při připevňování toho plíšku. Konec šroubu narazil na konci na cihlu a plíšek nešel dotáhnout. Musel jsem vedle vrtat nové hlubší díry a dát nové ( české - bytelné ) hmoždinky. Měl jsem si , holt , dát pozor.... U druhého zářiče jsem si už dal pozor , nicméně i při opravdu silném a dokonalém dotažení všech tří šroubů se levý konec zářiče sklápěl k zemi. Jak jsem napsal , tak jsem levé konce podepřel nerezovým drátem 3 mm.
Vše jsem popsal výše. Zářiče jako takové fungují k mé / naší spokojenosti. Nebýt těch problémů s montáží , dal bych zářičům 5 hvězdiček. Tepelný výkon předčuje cenu.
- Funguje
Spokojenost s produktem
Reakce obchodu OnlineShop
![OnlineShop](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/4228_logo--mm130x40.png)
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
vypadají pěkně...ale navzdory recenzím venkovní uzavřený prostor na terase vytopí velmi málo....prakticky pokud sedíte přímo pod tělesem ano, ale již blízké okolí / 1-2 metr dál na sedačce / ne ... pro nás je to velké sklamání ...chtěli jsme dvěma kusy nahradit /m2 dle popisu výrobku / plynový ohřívač - bohužel nelze
- dělá co slibuje, testoval jsem již dříve u známých
- asi nejlepší ceny/výkon/provedení v této kategorii
- dálkové ovládání je možná rozežranost, ale hodí se při umístění panelu ve výškách
- vysoká ochrana proti vlhkosti
- ryhlé teplo
- kvalitní provedení
- dálkový ovladač
výborný na rychlé prohřátí místnosti a dobře vypadá
- Infra provedeni
- okamžitý náběh topení
- Snad jen cena.
- Velice obtížná montáž.
- Přívod jen z jedné strany a navíc krátký.
Po demontáži krytu jsem ani po maximálním vychýlení tělesa nemohl rovně zasunout tužku kvůli označní vrtání.To stejné bylo i se šroubovákem.Jelikož jsem manuálně zručný,tak se nakonec podařilo připevnit na zeď.Montáž musí být snadná aby ji zvládl (skoro) každý.
Navíc tento výrobek má dost krátký přívodní kabel s nemožností variabilní volby strany.
Reakce obchodu OnlineShop
![OnlineShop](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/4228_logo--mm130x40.png)
děkujeme za Vaši recenzi produktu, i když je negativní. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »