Nejnovější recenze ze sekce Tepelné zářiče
Doporučuji všem zákazníkům tento obchod, mimořádná ochota, trpělivost se zákazníkem a dodržují dohody. Rychlá dodávka i dobré balení zboží.
- za ty peníze hodně muziky, nenašel jsem významný rozdíl oproti 4x dražším zářičům
- nenašel jsem
Místnost vytopí dobře - je úsporný lehký, není hlučný a navíc pěkně místnost osvítí. Takže celková spokojenost.
- Topí hned po sepnutí
- 3 stupně
- Tichý provoz
- Vhodný pouze na menší místnost
Spíš pro malou místnost, nemá až tak velký výkon, vydává dost světla- poslouží místo lampy :) příjemné sálavé teplo, žádný hluk
Všechno OK . Děkuji .
- V současnosti jediné topidlo s keramickými zářiči (svítí podstatně méně než halogenové) za přijatelnou cenu
- trubice zářiče vydrží 1,5 topné sezony (žádný halogen mi nepřežil více než 2 měsíce) při nepřetržitém provozu
- malé rozměry, design, a hlavně možnost zapnout každý zářič zvlášť
- 1 trvale zapnutý zářič (400W) dokáže udržet teplotu min. 22°C v místnosti 20 m2 v cihlovém domě s 10 cm zateplením do trvalé venkovní teploty -10°C To jsou mé zkušenosti s různými infrazářiči (hal. i keram.) za posledních 15 let (včetně doprodaného Hyunday H101, se kterým má G3Ferrari totožné zářiče a celý vnitřní kovový modul.
- Chtělo by to alespoň 2x delší životnost zářičů
bez připomínek
- Cena; příkon a tepelný výkon; náklon
má možnost náklonu, tři topná tělesa, zapínání šňůrkou 0-1-2-3-0 atd.
napájecí šňůra je součástí.
Snad se brzo "vypálí" a přestane být divně chemicky cítit po zapnutí.
Trochu problém umístit vodorovně, úchyt jen na jedné straně, počítat s prověšením při montáži "kotvy". U pravého dolního šroubu lépe vynechat podložku, aby šlo kotvu naklánět-posouvat v rámci tolerance širších obdélníkových otvorů k tomu určených.
- přesně do malé koupelny,
- kdo nechal udělat přívodní šňůru černou a ještě krátkou, by zasloužil , aby přijel a vyměnil ji. na vlastní náklady.
přístroj je perfektní , až na tu přívodní šňůru!!!!
Produkt byl pro jinou osobu, ale protože kupovala již tentýž produkt poněkolikáté, tak asi je s ním spokojena.
- Topící elementy nic nevydrží! Po době užívání 3 měsíců se horní topidlo rozpadlo!!!
- Špatně se provádí demontáž za účelem výměny topného segmentu!
- Levný, okamžitě teplo, žádné dlouhé nahřívání, velký výkon
- Nemá dálkový ovladač
Okamžitě hřeje
- labilní uchyceni, při vypínání je nutné projít všemi stupni nahřívání, to znamená 3krát zatáhnout za šňůru vypínače, čínská kvalita na první pohled
- Rychle vytopí a dobře hřeje.
- Uchycení na zeď je nutné pomocí dvou osob. musí se demontovat dva šroubky a druhý pomocník musí druhou polovinu držet jinak visí po dobu montáže pouze na drátech. napřed mi odešel vypínač - přepínač a pro jeho výměnu jsem musel do plechu vyvrtat dvě díry, protože první originál byl uchycený tzv. na pootočené plechy a druhý kooupený měl uchycení na šroubky. potom odešla jedna trubice a když jsem zjištoval její cenu - jsou tam tři, ta cena jedné trubice byla cca polovina ceny nového zářiče.
možná se jednalo pouze o kus na který jsem neměl štěstí, sice se první závada stala asi po třech letech a druhá asi o rok pouději. Tak přemýšlím zda vybrat znovu tento zářič nebo zkusit jiný. jiný může mít jiné uchycení na stěnu - to je vrtání minimálně možná další jedné díry do zdi.
- lehce přenosný, hřeje a topí
Zadní část plechová oproti levnějšímu předchozímu topidlu.
- Mám tento zářič na terase a jsem spokojená, hledala jsem dlouho a myslím, že tato volba byla trefa do černého.